NEWS


  • 2017 International Conference on Human Resource Development in the Public Sector’s Facebook page has established, please click the icon on the left to connect to Facebook page.

  • 2017 International Conference on Human Resource Development in the Public Sector will accept applications at 9 a.m. on Sep. 6th, please click the ‘REGISTRATION’ button to sign up.

  • PROGRAM

  • October 24, 2017


    Time Program
    08:30~09:00
    30Min

    Check in

    09:00~09:20
    20Min

    Opening Ceremony

    Fong-Yu Kuo, Minister, Civil Service Protection and Training Commission, R.O.C.

    Jin-lin Wu, President, Examination Yuan, R.O.C.

    Edward H. Chow, President, National Chengchi University, R.O.C.

    09:20~10:10
    50Min

    Keynote Speech I

    Guido Gianasso, Associate Dean, Nanyang Business School, Nanyang Technological University, Singapore

    10:10~10:20
    10Min

    Break

    10:20~12:00
    100Min

    Session 1: Applying New Technologies for Human Resource Development

    ◎Moderator :

    Sheuan Lee, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    ◎Speaker:

    Shelley Shwu-Ching Young, Chair and Professor, Institute of Learning Sciences and Technologies, National Tsing Hua University, R.O.C.

    ◎Discussants:

    Naiyi Hsiao, Associate Professor, Department of Public Administration, National Chengchi University, R.O.C.

    Representatives of governmental institutions in foreign countries

    12:00~13:30
    90Min

    Lunch

    13:30~14:20
    50Min

    Keynote Speech Ⅱ

    Martijn van der Steen, Co-Dean & Deputy-Director, Netherlands School of Public Administration (NSOB), Netherlands

    14:20~14:40
    20Min

    Tea Break

    14:40~16:20
    100Min

    Session 2: Creative Course Designing and Effective Teaching Methods

    ◎Moderator :

    Chung-yuang Jan, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    ◎Speaker:

    Don-yun Chen, Professor, Department of Public Administration, National Chengchi University, R.O.C.

    ◎Discussants:

    I-jan Yeh, Professor, Department of Public Policy and Management & Dean of Public Affairs, Shih Hsin University, R.O.C.

    Representatives of governmental institutions in foreign countries

  • October 25, 2017


    Time Program
    08:30~09:00
    30Min

    Check in

    09:00~09:40
    40Min

    Keynote Speech III

    Jean-Loup Chappelet, Professor, Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP), University of Lausanne, Switzerland

    09:40~09:50
    10Min

    Break

    09:50~10:30
    40Min

    Keynote Speech IV

    Tatiana Zaytseva, Professor, Higher School of Finance and Management of Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (RANEPA), Russia

    10:30~10:45
    15Min

    Tea Break

    10:45~12:15
    90Min

    Regional HRD (New Southbound Policy) Forum

    ◎Moderator :

    Kristy Hsu, Program Director, Taiwan ASEAN Studies Center (TASC), Chung-Hua Institution for Economic Research (CIER) , R.O.C

    ◎Discussants:

    Guido Gianasso, Associate Dean, Nanyang Business School, Nanyang Technological University, Singapore

    Martijn van der Steen, Co-Dean & Deputy-Director, Netherlands School of Public Administration (NSOB), Netherlands

    Jean-Loup Chappelet, Professor, Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP), University of Lausanne, Switzerland

    Chung-yuang Jan, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    Representatives of governmental institutions in foreign countries

    12:15~12:20
    5Min

    Closing Ceremony

    Yi-yang Lee, Vice President, Examination Yuan, R.O.C.


  • SPEAKERS