NEWS


  • 2017 International Conference on Human Resource Development in the Public Sector’s Facebook page has established, please click the icon on the left to connect to Facebook page.

  • 2017 International Conference on Human Resource Development in the Public Sector will accept applications at 9 a.m. on Sep. 6th, please click the ‘REGISTRATION’ button to sign up.

  • PROGRAM

  • October 24, 2017


    Time Program
    08:30~09:00
    30 Min

    Check in

    09:00~09:20
    20 Min

    Opening Ceremony

    Fong-Yu Kuo, Minister, Civil Service Protection and Training Commission, R.O.C.

    Jin-lin Wu, President, Examination Yuan, R.O.C.

    Edward H. Chow, President, National Chengchi University, R.O.C.

    09:20~10:10
    50 Min

    Keynote Speech I:Applying New Technologies for Human Resource Development

    Guido Gianasso, Associate Dean, Nanyang Business School, Nanyang Technological University, Singapore

    10:10~10:20
    10 Min

    Break

    10:20~12:00
    100 Min

    Session 1: Applying New Technologies for Human Resource Development

    ◎Moderator :

    Sheuan Lee, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    ◎Speaker:

    Shelley Shwu-Ching Young, Professor, Institute of Learning Sciences and Technologies, National Tsing Hua University, R.O.C.

    ◎Discussants:

    Jean-Marc Everard, Learning Technologies Manager, The Directorate-General Recruitment and Development, Belgium

    Naiyi Hsiao, Associate Professor, Department of Public Administration, National Chengchi University, R.O.C.

    12:00~13:30
    90 Min

    Lunch

    13:30~14:20
    50 Min

    Keynote Speech II:Creative Course Designing Trends in Civil Servants Training in the Netherlands

    Martijn van der Steen, Co-Dean & Deputy-Director, Netherlands School of Public Administration (NSOB), Netherlands

    14:20~14:40
    20 Min

    Tea Break

    14:40~16:20
    100 Min

    Session 2: Creative Course Designing and Effective Teaching Methods

    ◎Moderator :

    Chung-yuang Jan, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    ◎Speaker:

    Don-yun Chen, Professor, Department of Public Administration, National Chengchi University, R.O.C.

    ◎Discussants:

    Martijn van der Steen, Co-Dean & Deputy-Director, Netherlands School of Public Administration (NSOB), Netherlands

    I-Jan Yeh, Professor, Department of Public Policy and Management & Dean of Public Affairs, Shih Hsin University, R.O.C.

  • October 25, 2017


    Time Program
    08:30~09:00
    30 Min

    Check in

    09:00~09:40
    40 Min

    Keynote Speech III:Trends in Swiss Civil Servants Training

    Jean-Loup Chappelet, Professor & Dean(2003-2012), Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP), University of Lausanne, Switzerland

    09:40~09:50
    10 Min

    Break

    09:50~10:30
    40 Min

    Keynote Speech IV:Professional Development and Education of Middle-line Managers as One of the Strategic Priorities of Civil Service Reform

    Tatiana Zaytseva, Professor, Higher School of Finance and Management of Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (RANEPA), Russia

    10:30~10:45
    15 Min

    Tea Break

    10:45~12:15
    90 Min

    Regional HRD (New Southbound Policy) Forum

    ◎Moderator :

    Kristy Hsu, Director, Taiwan ASEAN Studies Center (TASC), Chung-Hua Institution for Economic Research (CIER) , R.O.C.

    ◎Discussants:

    Chung-yuang Jan, Minister without Portfolio, Examination Yuan, R.O.C.

    Guido Gianasso, Associate Dean, Nanyang Business School, Nanyang Technological University, Singapore

    Martijn van der Steen, Co-Dean & Deputy-Director, Netherlands School of Public Administration (NSOB), Netherlands

    Jean-Loup Chappelet, Professor & Dean(2003-2012), Swiss Graduate School of Public Administration (IDHEAP), University of Lausanne, Switzerland

    Janry Haposan U.P. Simanungkalit, Deputy Director, Civil Service Salary and Facility, National Civil Service Agency, Indonesia

    12:15~12:25
    10 Min

    Closing Ceremony

    Yi-yang Lee, Vice President, Examination Yuan, R.O.C.


  • SPEAKERS